Hogyan lehet egy Genelec SAMmer utazó szettet nyerni?

  A Genelec meghívja minden rajongóját, hogy vegyen részt a 2016-os nyári SAM (Smart Active Monitoring) rendszerek bemutatásában, és hogy nyerjen minden bátor próbálkozó egy pár 8320 Smart Active monitort számos utazó kiegészítóvel!        Mit kell ehhez tenni? • Helyesen válaszolni minden kérdésre a tesztben • Válaszólni a kérdőív kérdéseire • Regisztrálni az alapvető adatokat A győztes sorsoláson választják ki a fenti feltétreleknek megfelelő indulókból. A verseny itt található:  www.genelec.
Tovább...


Fölszállott a Peavey!

Kedves Barátunk, Zenésztársunk!   Láttad Te is? Fölszállott a Peavey! Bezony… És hamarosan leszáll Budapesten is!   Ha nem találod a sound-od, akkor neked is ott a helyed április 1-én az Alexandra Pódiumban, ahol Peavey Workshopot tartunk Madarász Gáborral.
Tovább...


Ibanez est 2015

Andy Timmons workshop A MEINL Distribution jóvoltából van szerencsénk meghirdetni: IBANEZ Workshop Andy Timmons-sal, melyhez két nyereményjátékkal járul hozzá az Eldorádó Hangszerkereskedés.     Először is jöjjön az Ibanez Est: A workshop 2015. október 22-én 18.00 h -kor lesz  a Gödör Klubban. Cím: G3 Gödör Klub - 1061 Budapest, Király u. 8-10. Belépőjegy: 1500 Ft,  mely egyben tombola is. A MEINL Distribution jóvoltából Ibanez ajándékcsomagok mellett kisorsolnak az ottlévők között egy  Tovább...


Vocal Mastery

Szabályok és feltételek:   A részvételhez szükséges egy saját dal, egy fotó, és egy rövid angol nyelvű önéletrajz. A versenyhez szükséges linkek: www.shure-vocal-mastery.eu https://soundcloud.com/groups/shure-vocal-mastery http://www.youtube.com/c/Shure-vocal-masteryEu Verseny kezdete 2015.október 1. Regisztrációs határidő legkésőbb 2015. december 22. 02:00 Like gyűjtés vége 2016. január 7.
Tovább...


Eden EGRW1264 - Első benyomás

Eden EGRW1264 - Első benyomás Mi is ez? Már jó néhány hónapja nyüstölöm az Eden pöttöm fej-láda csomagját, a kiábrándítóan kocka nevet viselő EGRW1264-et. Én biztos adtam volna neki egy hozzá jobban illő, emberibb nevet, mondjuk…de ezt inkább hagyjuk. Várom az ötleteket.
Tovább...


MEINL DOB FESZTIVÁL 2015

  Június 27.-én Németországban rendezik meg a jubileumi 10. MEINL Drumfestivalt olyan nevek közreműködésével mint Thomas Lang, Benny Greb, Matt Garstka, Anika Nilles, Ralph Peterson stb.  Egy szerencsés dobos Magyarországról két főre szóló all inclusive utazást és VIP jegyet nyerhet a fesztiválra.
Tovább...


Gyerekvilág 2014

 


Tovább...


Gitár romantikája gitárverseny 2014

Még nem késő jelentkezni !


Tovább...


Cort 2014-es katalógus
A Cort 2014-es katalógus elérhető a képre kattintva.


Tovább...


Musikmesse 2014

  A Frankfurti hangszerkiállításon készült kép összeállításunk megtekinthető a Facebook oldalunkon. Kattints a képre a galéria eléréséhez.
Tovább...


12345>>