Születésnapi nyílt hétvége!

 

 

Az Eldorádó Hangszerkereskedés a 25. születésnapja alkalmából workshopokat szervez és nyereményjátékot hirdet 2019. október 19. és 20. napjára, „Gyere be, próbáld ki, nyerd meg!” szlogennel.

 

 

 

2019. október 19. (szombat), 14:00

 

Nyeremény: Ortega RUACA-CC

 

 


 

2019. október 19. (szombat), 17:00

 

Nyeremény: Boss Katana 50

 

 


 

2019. október 20. (vasárnap), 14:00

 

Nyeremény: Yamaha PSR-E463

 

 


 

2019. október 20. (vasárnap), 17:00

 

Nyeremény: Yamaha F310 NT

 

 


 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ ELDORÁDÓ HANGSZERKERESKEDÉS

2019. OKTÓBER 19. ÉS 20. NAPJÁRA SZERVEZETT WORKSHOPJAIRA

 

 

Az Eldorádó Hangszerkereskedés a 25. születésnapja alkalmából workshopokat szervez és nyereményjátékot hirdet 2019. október 19. és 20. napjára, „Gyere be, próbáld ki, nyerd meg!” szlogennel. A nyereményjátéknak nem feltétele, hogy a résztvevő vásároljon az Eldorádó Hangszerkereskedésben.

 

1. NYEREMÉNYEK

 

1 db Ortega RUACA-CC típusú, koncert méretű ukulele

1 db Boss Katana 50 gitárerősítő

1 db Yamaha PSR-E463 kíséretautomatikás szintetizátor

1 db Yamaha F310 NT akusztikus gitár

 

Minden termékből a regisztrációs időszak alatt megtekintett és kipróbált tételek szerepelnek a játékban, így a nyertesek nem tarthatnak igényt bontatlan csomagolású, gyári állapotú termékekre.

 

2. A JÁTÉK RÉSZLETES MENETE ÉS A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

 

GYERE BE!

 

Gyere el hozzánk személyesen az Eldorádó Hangszerkereskedésbe!

Cím: 1055 Budapest, Nyugati tér 7. Alexandra Könyvesház mélyföldszint

Nyitva tartás: hétfő-vasárnap 10-20 óráig.

 

Az ország leghosszabban nyitva tartó hangszerboltja biztosítja a jelentkezők számára, hogy akár az esti órákban, akár a hétvégén betérhessenek, kipróbálják a majdani nyereményeket és regisztráljanak.

 

PRÓBÁLD KI!

 

 1. Próbáld ki a meghirdetett termékek közül azt, amelyiket szeretnéd megnyerni!
 2. A próbáról készíts egy fotót és töltsd fel a Facebookra az eseményhez:

  25 éves az Eldorádó – 2019. október 19-20:
  https://www.facebook.com/events/995693807451484/

  A képet jelöld meg #eldorado25 hashtag-gel.

  A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá.

  A feltöltött fotókról a feltöltő kijelenti, hogy azok az ő alkotásai, tartalmukért teljes körű felelősséget vállal. A feltöltött fotón nem jelenhet meg az Eldorádó Hangszerkereskedésre, valamint a képen látható személyekre nézve sértő tartalom, továbbá tilos bármiféle rasszista, politikai, pornográf, trágár vagy egyéb más módon oda nem illő tartalom vagy utalás. Az ebbe ütköző képet feltöltő személyt az Eldorádó Hangszerkereskedés kizárja a nyereményjátékból. A minősítés jogát az Eldorádó Hangszerkereskedés fenntartja magának.

 3. Ezt követően kérd a regisztrációt a nyereményjátékra az Eldorádó Hangszerkereskedés munkatársaitól.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

A nyereményjátékban kizárólag az Eldorádó Hangszerkereskedésben (1055 Budapest, Nyugati tér 7. Alexandra Könyvesház mélyföldszint) személyesen regisztráló személyek vehetnek részt, és egy személy csak egy nyereményre regisztrálhat.

 

A regisztráció úgy történik, hogy a játékos egy nyereménykupont húz, mely két részből áll, mindkettő részén ugyanaz a számsor áll, továbbá amelyen jelölve van, melyik nyereményre vonatkozik. A regisztrációkor a regisztráló személynek egy jelszót is meg kell adnia (és meg kell jegyeznie), melyet Eldorádó Hangszerkereskedés munkatársai a regisztrációk számának nyomon követése és a nyereményjáték tisztaságának biztosítása érdekében rögzítenek, melynek során személyes adatot nem vesznek fel és nem kezelnek. A nyereménykupon egyik felét a workshopot megelőzően az Eldorádó Hangszerkereskedés vagy az általa megbízott harmadik személy jelenlétében a sorsoláshoz használt urnába kell dobni, a másikat meg kell őrizni a sorsolás időpontjáig.

 

EGY NAP LEGFELJEBB 4 SZEMÉLY REGISZTRÁLHAT WORKSHOPONKÉNT!

EGY-EGY NYEREMÉNYRE A TELJES REGISZTRÁCIÓS IDŐSZAK ALATT ÖSSZESEN LEGFELJEBB 40 FŐ REGISZTRÁLHAT.

 

Az elveszített, eltulajdonított, megsérült kuponokért az Eldorádó Hangszerüzlet nem vállal felelősséget. Bárki regisztrálhat újból, de a workshopon egy személy egy nyereménykupont dobhat be az urnába, így a többszöri regisztráció – így több nyereménykupon birtoklása – nem növeli a nyerési esélyt.

 

A REGISZTRÁCIÓS IDŐSZAK

 

2019. október 9. 10:00 óra és 2019. október 19. 13:00 óra között lehet az alábbi nyereményekért regisztrálni:

 

Ortega RUACA-CC típusú, koncert méretű ukulele

Boss Katana 50 gitárerősítő

 

2019. október 9. 10:00 óra és 2019. október 20. 13:00 óra között lehet az alábbi nyereményekért regisztrálni:

 

Yamaha PSR-E463 kíséretautomatikás szintetizátor

Yamaha F310 NT akusztikus gitár

 

NYERD MEG!

 

Kizárólag azok vehetnek részt a sorsoláson, akik regisztráltak, és személyesen részt vesznek azon a workshopon, amelyiken a nyereményüket kisorsolják.

 

Helyszín: 1055 Budapest, Nyugati tér 7. Alexandra Könyvesház, 4. emelet, Pódium terem

 

2019. október 19-én 14:00 és 16:00 óra között:

14:15-ig: Belépés nyereményjátékra regisztráltként

14:15-14:30: Belépés regisztráció nélkül is

Workshop: Ukulele workshop Gáll Tamással

Nyeremény: 1 db Ortega RUACA-CC típusú, koncert méretű ukulele

 

2019. október 19-én 17:00 és 19:00 óra között:

17:15-ig: Belépés nyereményjátékra regisztráltként

17:15-17:30: Belépés regisztráció nélkül is

Workshop: Boss Katana workshop Mike Gottharddal

Nyeremény: 1 db Boss Katana 50 gitárerősítő

 

2019. október 20-án 14:00 és 16:00 óra között:

14:15-ig: Belépés nyereményjátékra regisztráltként

14:15-14:30: Belépés regisztráció nélkül is

Workshop: Yamaha PSR SX workshop Neumann Balázzsal

Nyeremény: 1 db Yamaha PSR-E463 kíséretautomatikás szintetizátor

 

2019. október 20-án 17:00 és 19:00 óra között:

17:15-ig: Belépés nyereményjátékra regisztráltként

17:15-17:30: Belépés regisztráció nélkül is

Workshop: Yamaha Transacoustic workshop Petruska Andrással

Nyeremény: 1 db Yamaha F310 NT akusztikus gitár

 

A nyereménykuponok urnába dobására a workshopok elején kerülhet sor, ezt követően az urnákat lezárják, és a későbbiekben nem lesz lehetőség további nyereménykuponok bedobására.

 

A SORSOLÁS MENETE

 

A workshopok végén az urnát az Eldorádó Hangszerüzlet munkatársai vagy az általa megbízott harmadik személy felnyitja, és a benne lévő nyereménykuponok közül egyet véletlenszerű kiválasztással kihúz, ezt követően a nyereménykuponon lévő számsort felolvassa. A felolvasott sorszám helyességét az Eldorádó Hangszerüzlet két munkatársa vagy az általa megbízott kettő személy ellenőrzi. A nyereményt az veheti át, aki felmutatja azt a nála lévő nyereménykupont, amelyen a felolvasott sorszám szerepel. Ha nincs ilyen személy, a már kinyitott urnából – szükség esetén többször – megismételt sorsolásra kerül sor.

 

A NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZTVEVŐI

 

A nyereményjátékban önállóan a cselekvőképes, nagykorú személyek vehetnek részt. Kétség esetén e tények igazolása a nyereményjátékon részt venni kívánó személy kötelezettsége. Kiskorú, korlátozottan cselekvőképes vagy cselekvőképtelen személy kizárólag a képviselője útján vehet részt a nyereményjátékban. A nyereményjátékból az Eldorádó Hangszerkereskedéssel munkaviszonyban álló személyek, valamint a közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt, továbbá azok a harmadik személyek sem, akik a sorsolásban közreműködnek.

 

Az Eldorádó Hangszerkereskedés fenntartja magának a jogot – a minősítés jogával együttesen – arra, hogy a nyereményjátékon és workshopokon olyan személyek részvételét kizárja, akiknek a helyszínen tartózkodása, illetve az ott tanúsított magatartása a nyereményjáték és a workshopok sikeres megvalósítását veszélyezteti vagy akadályozza.

 

Az Eldorádó Hangszerkereskedés fenntartja továbbá magának a jogot, hogy bárkit kizárjon a nyereményjátékból abban az esetben, ha a jelen szabályzatban foglaltakat megsérti vagy bármilyen módon kijátssza – vagy a kijátszását kísérli meg – különösen abból a célból, hogy a nyerési esélyeit növelje.

 

3. RÉSZVÉTEL A WORKSHOPOKON

 

A nyereményjátékra regisztrált személyek – workshoponként legfeljebb 40 fő – részvétele garantált azon a workshopon, amelyikre regisztrált abban az esetben, ha adott workshop kezdő időpontját követően legkésőbb a 15. percig a helyszínre (Pódium terem) érkezik, így a 14:00 órakor kezdődő workshopokon 14:15-ig, a 17:00 órakor kezdődő workshopokon 17:15-ig kizárólag a nyereményjátékra regisztrált személyek léphetnek be a helyszínre.

 

Regisztráció nélkül is részt lehet venni a workshopokon.

 

A helyszín befogadóképességének korlátozott volta miatt az Eldorádó Hangszerkereskedés fenntartja magának azt a jogot, hogy a workshopok kezdete előtt teltházasnak minősítse a workshopot, mely esetben további résztvevőknek az workshopra történő belépése nem engedélyezett.

 

A workshopok kezdő időpontját követő 15. és 30. perc között bárki beléphet a helyszínre, ettől az időponttól a részvételi lehetőség az érkezési sorrendtől függ.

 

FONTOS TEHÁT: A nyereményjátékra regisztrált résztvevőként a workshopok kezdési időpontját követő legkésőbb 15. percig érdemes belépni a helyszínre (Pódium terem), mivel ezt követően léphetnek be a regisztrációval nem rendelkezők, és a teltház esetleges megállapításánál az Eldorádó Hangszerkereskedés nem veszi figyelembe, hogy a jelenlévők regisztrált személyként vagy regisztráció nélkül érkeztek. A késve érkező, nyereményjátékra regisztrált személy kockáztatja a nyereményjátékon és a workshopon való részvételét.

 

Adott workshop végeztével a workshop résztvevői kötelesek elhagyni a helyszínt (Pódium terem) abból a célból, hogy a következő workshop résztvevői beléphessenek a helyszínre. Aki a következő workshopon is részt kíván venni nyereményjátékra nem regisztráltként, a belépésére a fenti szabályok alkalmazandók így biztosítva a nyereményjátékra regisztrált személyek garantált, korábbi belépését.

 

A workshopokon való részvétel során az Alexandra Könyvesház és az Eldorádó Hangszerüzlet házirendjét minden résztvevő köteles betartani.

 

4. ADATKEZELÉS

 

A workshopokon történő részvétellel a résztvevő elfogadja, hogy hang- és képfelvétel készülhet róla. A hang- és képfelvétel célja, hogy a workshopokat az Eldorádó Hangszerkereskedést üzemeltető Bookangel Kft. mint adatkezelő dokumentálja, az elkészített felvételeket a honlapján és közösségi felületein nyilvánosságra hozza, továbbá a workshopok megvalósításában közreműködőknek átadja abból a célból, hogy a saját felületeiken szintén nyilvánosságra hozhassák.

 

Az adatkezelő kijelenti, hogy az workshopokon más személyek által készített hang- és képfelvételekért nem vállal felelősséget.

 

Az adatkezelő kijelenti továbbá, hogy az workshopok kapcsán tudomására jutott, illetve hang- és képfelvétel útján rögzített személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) rendelkezéseivel összhangban kezeli.

 

Az adatkezelő kijelenti, hogy jelen szabályzatot a workshopokat megelőzően elektronikusan nyilvánosságra hozza abból a célból, hogy a részt venni szándékozók előzetesen megismerhessék. Az adatkezelő kijelenti továbbá, hogy jelen szabályzatot a nyereményjátékra regisztrálók részére bemutatta, kérésükre másolati példányt adott át belőle. Az adatkezelő kijelenti azt is, hogy jelen szabályzat egy nyomtatott példányát a workshopok helyszínén, jól látható helyen kifüggesztette vagy kitette abból a célból, hogy azt a résztvevők megismerhessék.